Om jotac

Ett vårdat yttre och en välfungerande insida.

Det vill vi väl ha lite till mans, vi moderna människor? En vardag som fungerar utan för många fartbulor och en bra plan för hur vi ska handskas med akuta problem. Det är sånt som gör oss trygga och att vi kan fokusera på det som verkligen är viktigt.

Med våra verksamhetsområden täcker vi på JOTAC upp allt det där. I dag kan vi ta hand om allt det som bromsar dig i din verksamhet om du är företagare och hjälpa dig som anlitar oss privat att få en smidigare vardag. Vi hjälper till med stort och smått och kan ta hand om bara en liten bit eller se om ditt hus från grund till tak.

Vi är glada för vår bredd, för den gör det möjligt för oss att vara våra kunders enda partner och kontakt. Det ska vara enkelt att kontakta oss och du ringer ett nummer oavsett vilken av våra tjänster du vill utnyttja. Bredden ger oss en kundbas som också är bred och den hjälper oss att jobba effektivare och snabbare eftersom det finns kompetens av så många slag i företaget. För dig som kund betyder det kostnadseffektivitet, hög kvalitet och stor trygghet. Och det är ju bra saker.