Just nu: JOTAC-NYTT med Städservice chefen Jonas Bergström

jonas

Jonas har jobbat i städ och servicebranschen i över 20 år och på Jotac i ca 6 månader och vi satte oss ner för att höra hans syn på utvecklingen de senaste åren.

Jonas, om du tittar tillbaka en 10 år, vad är den största skillnaden inom städ så som du ser det?

Självklart så har det hänt mycket när det gäller ergonomi, rengörningsmedel och till viss del utrustning men om man säger ren lokalvård så ser det faktiskt ganska så likt ut nu jämfört med för 20 år sedan.

Däremot har det ju hänt jättemycket när det gäller golvvård, städning på hög höjd, sanering och fönsterputs. Där händer saker hela tiden.

20 år i samma bransch är ju ganska mycket, vad har fått dig att vara kvar?

Jag har fått möjligheten att göra en personlig rolig resa samtidigt som jobbet med kunder och personal är jäkligt skoj. Jag känner att nätverket kring dessa tjänster har jag och det gör det så mycket roligare.

Att sedan få möjligheten som här på JOTAC att bygga upp en Städservice avdelning känns jäkligt spännande. Vi är redan 10 stycken som jobbar i denna avdelning och vi i utvecklas hela tiden.

Vad innebär Städservice?

Vi gör allt från stora industrisaneringar till att vi jobbar med privatpersoner som kan använda sig av Rut och Rot-avdrag. En härlig bredd har vi och ingenting är omöjligt.

Låter bra Jonas, då hörs vi framåt och följer utvecklingen.

Jamen, vi hörs