Avstämning med VD Daniel Jonsson…

Konsult Karlskrona

Efter en härlig semesterperiod tog vi en avstämning med VD Daniel Jonsson som är i full gång med att sätta igång nya spännande projekt och se till att organisationen hela tiden tar nästa steg.

Daniel, hur skulle du vilja sammanfatta juni och juli?

Jag är mycket nöjd med hur semesterplaneringen har fungerat i praktiken och eftersom det är fullt upp för oss på sommaren så är jag mycket imponerad av den insats och på det vis personalen har jobbat under dessa månader. Vi är ju nu inne i sista semesterperioden och känslan är riktigt bra.

Nu i helgen som gick var det ju Skärgårdsfest, berätta?

För fjärde året i rad så fick vi vara med och vårt uppdrag är att se till att det är rent och snyggt och vi är nöjda med vår insats och har fått mycket bra feedback från besökare. Skärgårdsfesten växer ju och att vi år utökade antalet sopkärl ute i festivalområdet var en avgörande faktor för hur vi kunde jobba på det vis vi har gjort. Vi är trygga i genomförandet och har en personal som har ett stort engagemang som gör en stolt.

Nya utmaningar under hösten, bland annat en utökning tillsammans med Karlskrona Hem, berätta?

Vi fick i en upphandling en utökning av samarbetet med Karlskrona Hem och har nu nästan alla deras fastigheter när det gäller yttre miljö och det känns oerhört inspirerande. Vi håller just nu på för fullt med planeringen för etableringen som kör igång den 15 september så det är med andra ord full fart.

Sedan har vi nu fått hem ett antal stora projekt som involverar alla våra affärsområden vilket känns bra så vi står redo för en utmanande men riktigt rolig och spännande höst. Känslan är bra och vi fortsätter vår resa med JOTAC avslutar Daniel.